e
Banner

Etiketler: çetin nuhoğlu



Rusya filolarını Tırsan ile yenileyecek



Tırsan ve Rusya’nın Uluslararası Karayolu Taşıyıcıları Birliği (ASMAP) arasında işbirliği anlaşması imzalandı. 14 Aralık’ta Rusya’nın Tula Yasnagorsk Sehrinde düzenlenen törenle ASMAP Genel Başkan Yardımcısı Sergey  Ivanovic  Baklitsky ve Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu tarafından imzalanan anlaşma ile ASMAP’a üye nakliye şirketleri filolarını Tırsan ile modernize edecekler. 




Çetin Nuhoğlu: Lojistik hizmet ihracatı 2023 yılında 50 milyar doları aşar



 
Türk EXİMBANK Genel Müdürü Adnan Yıldırım’a bir teşekkür ziyareti yapan UND Yönetim Kurulu Lojistik Hizmet İhracatının arttırılması amacıyla Eximbank tarafından Lojistik sektörünün bilgilendirilmesi ve desteklenmesi konusunda verdiği desteklerden dolayı Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’a teşekkür etti.




Kayra Uluslararası Nakliyat, çözüm için Tırsan’ı seçti



Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, sunduğu çözümlerle, nakliye firmalarının taşımacılık operasyonlarına hız ve verimlilik katıyor. 




Tırsan, Kässbohrer’in 125. yılını kutladı



41 yıldır aralıksız Türkiye’nin lideri ve Almanya’ya doğrudan yatırım yapan ilk ve tek treyler üreticisi Tırsan, 2002 yılında bünyesine kattığı Alman Kässbohrer’in 125. yılını 13 ve 14 Haziran 2018 tarihinde, şirketin 1893 yılında kurulduğu Ulm şehrindeki üretim tesisinde düzenlenen iki günlük etkinlikle kutladı. 




49 ülkede geçerli ATP Sertifika Testlerini Tırsan yapacak


Yayın: 19-07-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Karayolu taşımacılık sektöründe Avrupa'nın ilk 4 treyler üreticisinden biri olan, Türkiye'nin lider treyler üreticisi Tırsan, uluslararası bozulabilir gıda taşımacılığı yapan firmalar için zorunluluk haline gelen ATP sertifikasını, ödüllü Ar-Ge merkezinde verebilecek. 49 ülkede tüm marka araçlar için geçerli olacak TSE onaylı sertifika testlerini kendi Ar-Ge merkezinde gerçekleştirecek Tırsan, aynı zamanda nakliyeciler için maliyet ve zaman tasarrufu da sağlayacak. 




Borusan Lojistik, 45 adet yeni Tırsan Perdeli Multi Ride treyleri teslim aldı


Yayın: 08-08-2018
Kategori: Karayolu

Tırsan, geliştirdiği inovatif ürünleri ile müşterilerinin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Tırsan, 2 Ağustos Perşembe günü Borusan Lojistik’e gerçekleştirdiği teslimat töreninde 45 adetlik yeni Tırsan Perdeli Multi Ride treylerleri teslim etti. Tüm çekici tiplerinde kullanılabilen Perdeli Multi Ride araçları ile Borusan Lojistik filosunu daha da güçlendirdi.




Tırsan’dan Akar Lojistik’e 50 Adetlik Treyler Teslimatı


Yayın: 25-02-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Uluslararası parsiyel ve kombine taşımacılığında önde gelen firmalardan Akar Lojistik, filosuna 50 adet Tırsan Tenteli Maxima Plus kattı. Son yapmış olduğu yatırım ile birlikte firmanın filosundaki Tırsan araç sayısı 150’ye ulaştı.




Çetin Nuhoğlu, UND başkanlığına adaylığını açıkladı


Yayın: 11-03-2020
Kategori: Karayolu
Etiketler: çetin nuhoğlu und

29 Mart’ta yapılacak UND Genel Kurulu’nda başkanlık için seçim yapılacak. UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, yaptığı açıklamayla genel kurulda başkanlığa yeniden aday olacağını duyurdu. İşte, Nuhoğlu’nun yaptığı açıklama:




UND Başkanı Çetin Nuhoğlu "Moral Bozmayın" dedi


Yayın: 04-05-2020
Kategori: Karayolu
Etiketler: çetin nuhoğlu und

Türkiye'deki kapasite kullanımının yüzde 70'lere kadar düştüğünü ancak ihracattaki düşüşün yüzde 40'larda kaldığına dikkat çeken UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu; "Moral bozukluğuna gerek yoktur. Türkiye dış ticareti pandeminin en yoğun döneminde bunu başarmışsa sorunun çözülmekte olduğu Mayıs ayı ile birlikte pandeminin olumsuz izlerini silecektir" dedi. 




Nakliyeciler ihracat yükü için çıkış yolu bulamıyor


Yayın: 02-09-2020
Kategori: Karayolu
Etiketler: çetin nuhoğlu und

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, pandemi sonrası uluslararası ticaretteki daralmaya rağmen, Türkiye’nin ihracatta birçok ülkeden daha olumlu bir tablo çizdiğini vurgulayarak, “Türk ihraç mallarına talep artıyor, ancak bu ürünleri sınırlarımızın ötesine çıkarmakta ciddi sıkıntılar yaşanıyor” dedi.